ZVC Antwerp Stars - Corona Amberes 12-02-2014 [ 1 - 2 ]

Woensdag 12 Februari 2014

In de heenronde stonden ze op plaats 2 toen wij ze voor onze neus kregen. Je weet nog wel, die wedstrijd in die opgekropte zaal, die we helaas verloren met een 4 – 3. We wisten al dat deze ploeg sterk speelt, opbouwend mooie kansen uitwerkt en niet vies is van ze af te maken. We weten ook dat we ze het goed moeilijk konden maken, ditmaal is niet anders...

 

De drive zit er meteen in, iedereen speelt voorzichtig en probeert zijn kansen uit te spelen. Corona zorgt dat de laminaat onder Stef wat begint te smeulen maar nogmaals trekt de verdediging zich weer op en houdt zoveel mogelijk dicht. Na 12 minuten is het dan helaas toch zover en staan we met een 0 – 1 achter. We vechten terug maar worden niet echt beloond en komen met een 0 – 2 achterstand de rust in te gaan. Wegens een foutje van Maurice krijgt hij een #FFFF00 kaart (google it). Omdat we voltallig waren (onzen Lecleir kon er zelfs helaas niet bij en was toeschouwer) bleef het team goed overeind.

 

Rust

 

Na de rust weten we opnieuw moed te vinden, de achterstand is niet groot en de concurrentie is haalbaar. De Antwerp Stars vechten voor iedere bal (bijna letterlijk) en de tegenpartij krijgt het warm (niet letterlijk). Na zweten en zwoegen (letterlijk) krijgt Matthias de bal in de netten gewerkt en staan we na 6 minuten in de 2de helft op een 1 – 2, de geur voor gelijkspel of overwinning lijkt dichtbij (niet letterlijk, er was enkel de geur van zweet en wc’s). Ze gaan voor iedere bal diep tasten in hun uithouding en halen het onderste uit de kan (er was geen kan, dus niet letterlijk). Jammer genoeg geraakt geen één van beide ploegen er nog door en is 1 – 2 dan ook het eind resultaat.

 

Lichtjes teneergeslagen treden we van het veld.

 

Timo