St.J.Vianney - Antwerp Stars 03-10-2013

Donderdag 3 Oktober 2013

Kort verslag:

We moeten er niet moeilijk over doen maar onze mannen hadden hun offday. Het viel nog mee in het begin maar uiteindelijk viel alles toch een beetje in het water met de 8 - 3 stand. De communicatie liep niet zoals geplant. De passen kwamen niet altijd aan en de afwerking trok op niet veel. Maar buiten dat was de tegenstand gewoon heel goed. Over de scheidsrechter zullen we maar zwijgen. De match is gespeeld en verloren maar het seizoen is nog zeker niet gedaan. Dus volgende keer geven we er gewoon weer een lap op. 

Met dit team komt het gewoon goed en de supporters zullen altijd achter de ploeg blijven staan winst of verlies Antwerp Stars krijgen ze niet klein.

 

Met de vriendelijke en aanmoedigende groeten 

 

Timmeke en De maes

Uitgebreid verslag:

De ZVC Antwerp Stars beginnen met vol goede moed aan de nieuwe wedstrijd tegen Vianney  2. Fris en monter komen ze aan de start. Bij beide ploegen ligt de druk meteen hoog maar de eerste kans wordt aan de overzijde in doelpunten omgezet, na 7 minuten staat de stand 1 - 0.

De kopjes vallen niet omlaag en de tegenkans creëert zich een minuut later, Thijs scoort de 1 - 1. Hier en daar gebeuren er wat foutjes, Thomas wordt onderuit gekegeld maar daar ziet de scheids geen graten in, echter fluit hij wel de penalty aan onze zijde enkele minuten daarna, deze gaat helaas erin, 1 - 2. Enkele momenten daarna maakt Vianney  opnieuw een counter en schiet de bal op het kader, jammer genoeg kan Simon de bal niet meer ontwijken en werkt hem in eigen doel. 1-3. Vianney  maakt er tevens een mentaal spel van om zo onze ploeg te doen breken en meer onder druk te zetten.

We gaan de rust in met een 1 - 3, de gemoederen bedaren maar al gauw lopen deze terug op door enkele onnodige fouten van beide kanten, de scheids floot amper een fout waardoor het een beetje oog om oog en tand om tand werd. De kansen voor Vianney  worden snel omgezet in doelpunten wat ons op een korte tijd op een 1 - 7 stand brengt. Afgeven doen we uiteraard niet en onder de steun van de supporters strijden ze terug. Thomas werkt de 2 - 7 in de netten van Vianney . Kort daarna gebeurt het jammer genoeg alweer, een tegendoelpunt en dat brengt ons om 2 - 8. De laatste minuten werkt Matthias nog de 3 - 8 binnen en de scheids fluit de wedstrijd af.

Wat we kunnen besluiten van deze match: Deze mogen we snel vergeten... Mooi gespeeld is er zeker op het einde niet, mede doordat de scheids veel door de vingers zag. Maar we merkten dat we vaak op snelheid te laat kwamen, misschien moeten we daaraan onze aandacht focussen.

Binnenkort een nieuwe match, een nieuwe kans en die pakken we zoizo...

Tags: