K.S. Thyssen - ZVC Antwerp Stars 13-12-2013 [4-2]

Vrijdag 13 December

Laatste match van de heen ronde, weer op het kiel waar we momenteel nog niet in geslaagd zijn om te winnen. Ditmaal meer geluk op vrijdag de 13de?

De start verloopt alvast vlotjes en meteen is te merken dat K.S. Thyssen een sterke ploeg is, wat alvast te verwachten was met een huidige eerste plaats. De bal ging goed heen en weer, de kansen bleven helaas voor onze ploeg uit, kleine doorbraken zorgden voor de nodige extase van de supporters maar helaas konden deze niet worden afgewerkt.

Opmerkelijk, een van de enige keren dat ZVC Antwerp Stars minder supporters mee heeft dan de tegenpartij…

De eerste goal valt, een 1-0. Strijdlustig als we altijd gaan proberen we opbouwend te spelen en een ijzersterke verdediging neer te zetten. Enkele kansen bieden zich aan maar niets  dat in de netten van de tegenpartij vliegt.

De scheidsrechter is tamelijk correct in het begin en fluit de nodige fouten (of laat doorspelen) wanneer ze gebeuren. Uiteraard gebeuren er ook verschillende kleine fouten. Zelfs onzen Stef was even geraakt op zijn hand door een speller. Met de nodige tumult gaat de wedstrijd verder en je merkt dat iedereen net iets agressiever speelt. Wanneer voor de 2de maal op Stef zijn vingers wordt getrapt door dezelfde persoon besluit de scheids een einde te maken aan deze manier van spelen. Hij trekt geel en de speller kan zich gaan douchen. De gemoederen bedaren lichtjes, iedereen speelt terug iets voorzichtiger

Een tweede goal valt aan onze kant en we keren de rust in met een achterstand van 2-0.

 

**Wij zijn zo terug, na de pauze...**

Het tempo geraakt wat uit K.S. Thyssens en de Antwerp Stars vinden een weg doorheen de verdediging. Matthias verandert de cijfers op het bord naar een 2 – 1. Langzaam maar zeker komen er meer en meer kansen voor ons. Een kleine opening wordt dan weer meteen afgestraft waardoor we op een 3-1 achterstand komen. Foutjes hopen zich op als beide ploegen gebrand zijn punten te pakken. Na een mooie actie van Fabrice staat de score op 3 – 2, K.S. Thyssens voelt de hete adem van ZVC Antwerp Stars in de nek. Er ontstaat ook wat stress bij de ploeg nu we zo dicht staan. Na zweten en zwoegen en wondermooie acties te maken komt er een einde, een goal van de tegenpartij met nog maar enkele minute te gaan doet het licht uit bij onze Stars.

 

Met een 4 – 2 eindigen we deze veelbewogen en strijdlustige match. Tijd voor rust en om in de terugronde stevig te knallen.

 

Timothy