De boskneuters - Antwerp Stars 07-02-2014 [ 2-8 ]

Vrijdag 07 Februari

Zoals gewoonlijk kwam ik weer eens te laat aan. Samen met Nick De Waele zochten we naar de zaal, maar stonden we bijna te feesten. Nadat we deze dan toch gevonden hadden, was de match al luttele minuten bezig. Tot onzer verbazing stonden we al op een 0 – 2 voorsprong! Deze goals zijn mede mogelijk gemaakt door Thijs en Nick.

U merkt het al, den diesel is vandaag al goed voorverwarmd en trekt er een knalwedstrijd uit. Op een mum van tijd draait de motor op volle toeren. Schot na schot vliegt op een haar na langs de goal.  Een nieuwe doorbraak brengt Krikke voor doel die de 0 – 3 maakt. De mannen spelen beheerst en gecontroleerd, spelen de kansen uit en bouwen mooi op. Ook de terugkomst van de Matthi mag niet ontbreken, deze laat hij opmerken door de 0 – 4. Om dan nog goed gezind de rust in te gaan plaatst Nick na een oogstrelend samenspel met Thijs de 0 – 5 binnen.

 

**RUST**

 

Rust voorbij, de motor wordt terug in gang geschopt en daar werkt Thijs zonder te sputteren de 0 – 6 in de netten. Na enige moeilijkheden achterin schenken de Antwerp Stars een puntje weg en laten de 1 – 6 binnen. Krikke weet daar een antwoord op te vinden met de score van ons te verhogen naar een 7. Last but not least zorgt thijs dan nog voor de ultime doodsteek de 1 – 8. Voor de sfeer en gezelligheid krijgt dan ook de tegenpartij nog een goaltje, 2 – 8 is de eindstand.

 

Goed gespeeld en verdient gewonnen !