Boomboys - ZVC Antwerp Stars 24-03-2014 [ 6 - 3 ]

Maandag 24 Maart 2014

Zoals je nog weet speelden we thuis een 4 – 2 tegen de boomboys, vandaag treden de ZVC Antwerp Stars aan tegen de Boomboys op hun thuisbasis.

We beginnen er goed aan, na een kleine 2 minuten staan we op een 0 – 1 voorsprong tegen de Boomboys. Verder voeren we de druk op, Thijs komt voor de goal tegenover de keeper, raakt de bal wat flauw aan maar deze wipt toch de goal in. Het was geen mooie goal, maar het was er toch eentje. 0 – 2 na 7 minuten spelen.

Boomboys komen ook op gang en maken ook hun kansen en laten deze niet onbenut, na 17 minuten spelen plaatsen zij de 1 – 2 in de netten. Thijs voorziet hier snel het antwoord op en maakt er 1 – 3 van. Net voor half tijd tikken de Boomboys er nog eentje binnen en gaan we rusten met een spannende 2 – 3.

 

Bij het begin van de 2de helft is iedereen een beetje aan de vermoeide kant. We speelden echter maar met 5 in het begin dus geen wissel. Tijdens de helft kwam Matthias ingevallen en hadden we een paar frisse benen op het veld (mag wel na al dat bloed aan die van de Maurice). Verdedigend beginnen we wat weg te vallen en slaat de tegenpartij erin om het gelijk te maken, 3 – 3 na 34min spelen. Niet veel later maken ze er te gemakkelijk een 4 – 3 en een 5 – 3 van. We happen naar adem en zoeken een antwoord te vinden op deze opdoffer. De druk komt hoog te liggen en we hebben enkele kansen die we jammer genoeg niet afmaken. Na 47 minuten spelen gaat het licht uit wanneer de Boomboys er een 6 – 3 van maken.