oud uitslag

ZVC ​Antwerp Stars - A. Thunderdogs 1 02-04-2014 [ 6 - 3 ]

Woensdag 02 April

Thunderdogs 1 is zowel voor deze wedstrijd als onze volgende (en laatste) wedstrijd de tegenpartij !

De wedstrijd begint op een rustig tempo. De bal wordt rustig rondgetikt en de kansen worden afgewacht. Na 2 minuten voert de Thunderdogs even de druk op en wordt Matthias in onze hoek gedrukt, hij werkt de bal mooi weg op de edele delen van Thomas waarop hij even een paar sterretjes kan tellen.

Boomboys - ZVC Antwerp Stars 24-03-2014 [ 6 - 3 ]

Maandag 24 Maart 2014

Zoals je nog weet speelden we thuis een 4 – 2 tegen de boomboys, vandaag treden de ZVC Antwerp Stars aan tegen de Boomboys op hun thuisbasis.

We beginnen er goed aan, na een kleine 2 minuten staan we op een 0 – 1 voorsprong tegen de Boomboys. Verder voeren we de druk op, Thijs komt voor de goal tegenover de keeper, raakt de bal wat flauw aan maar deze wipt toch de goal in. Het was geen mooie goal, maar het was er toch eentje. 0 – 2 na 7 minuten spelen.

ZVC Antwerp Stars - Corona Amberes 12-02-2014 [ 1 - 2 ]

Woensdag 12 Februari 2014

In de heenronde stonden ze op plaats 2 toen wij ze voor onze neus kregen. Je weet nog wel, die wedstrijd in die opgekropte zaal, die we helaas verloren met een 4 – 3. We wisten al dat deze ploeg sterk speelt, opbouwend mooie kansen uitwerkt en niet vies is van ze af te maken. We weten ook dat we ze het goed moeilijk konden maken, ditmaal is niet anders...

 

De boskneuters - Antwerp Stars 07-02-2014 [ 2-8 ]

Vrijdag 07 Februari

Zoals gewoonlijk kwam ik weer eens te laat aan. Samen met Nick De Waele zochten we naar de zaal, maar stonden we bijna te feesten. Nadat we deze dan toch gevonden hadden, was de match al luttele minuten bezig. Tot onzer verbazing stonden we al op een 0 – 2 voorsprong! Deze goals zijn mede mogelijk gemaakt door Thijs en Nick.

Antwerp Stars - St.J.Vianney 29-01-2014 [ 4-2 ]

Woensdag 29 Januari

Nogmaals treden onze stars aan tegen St. J Vianney

Zoals u uiteraard allen nog kan herinneren alsof het gisteren was, verloren onze mannen met een 8 – 3 op hun thuisbasis.

 

Ditmaal is anders, ditmaal is het op ons veld! Al vroeg stromen de supporters binnen, banken geraken overbezet, iedereen schuift wat dichter op elkaar. De spanning stijgt en het publiek kan zich met moeite inhouden voor deze revanche wedstrijd.

Vallaar 2 - Antwerp Stars 20-01-2014 [ 5-2 ]

Maandag 20 Januari

U weet het nog allemaal alsof het gisteren was, ZVC Antwerp Stars – Vallaar 2 eindigde in een 3-3 gelijkspel na in de slotfase de gelijkmaker van Vallaar.

 

Gisteren traden onze beloftvolle spelers aan op het Kiel, de thuisbasis van Vallaar.

Tussen de palen stond Kristof te dansen vandaag, met de focus op 100 % beginnen we aan deze wedstrijd.

 

Forza Anverpia - Antwerp Stars 06-01-2014 [ 9-3 ]

Maandag 6 Januari

Naar traditiegetrouw gaat onze eerste wedstrijd na nieuwjaar niet altijd even vlotjes. Ook was dit vandaag het geval. We begonnen moedig aan de wedstrijd maar werden helaas van het veld gespeeld. 

Vermits dit een match was om snel te vergeten (en ik dat ook al letterlijk vergeten ben) houden we het kort op de goalies van de dag, Thijs, Nick en Thomas en hopen we dat volgende wedstrijd een topper wordt, D.C. United here we come!

 

 

Pagina's