ZVC Antwerp Stars - Valaar 2 25-09-2013

Woensdag 25 September 2013

Vandaag treden de ZVC Antwerp Stars aan tegen Valaar 2. Het spel loopt gelijkmatig op gang met weinig dreiging van beiden in de eerste minuten. Hier en daar laten we een paar steken vallen maar die werden snel opgelost. De alertheid en goede tussenkomsten van onze keeper Stef mogen ook alleszins vernoemd worden, hij keepte een mooie wedstrijd.

De eerste echte dreigingen komen vanuit ZVC Antwerp Stars maar ze slagen er niet in de kans te vergulden en de openingstreffer op het bord te plaatsen.

Na 12 minuten is het zover, de bal wordt naar achter gespeeld waar Matthias het veld opentrekt, Thijs loopt in en neemt zo 3 man en de keeper mee naar zich, prachtig uitgespeeld, speelt de bal naar Nick die de 1-0 op het bord plaatst.

Op de 17de minuut loopt het mis en maakt Valaar de gelijkmaker door een foutje in de verdediging. De spanning stijgt en dat valt op rond e 19de minuut, na een duwfout van Valaar gaat Matthias tegen de grond. Beide spelers worden terechtgewezen voor hun onnodige actie.

De ZVC Antwerp stars laten hun niet hangen en Matthias speelt na 22ste minuut de 2-1 binnen.

Jammer genoeg krijgt Stef op de 23ste minuut een trap op zijn handen wat hem een blessure van een week heeft opgeleverd.

RUST

In de tweede helft gebeurt er nog een foutje van Dries die een speler van Valaar tegen de grond werkt, hiervoor krijgt hij een waarschuwing maar al een geluk geen kaart.

Thijs werkt perfect ook nog de 3-1 in de netten. De ZVC Antwerp Stars lijken het in handen te hebben. Door de druk begint er hier en daar wat gaten te vallen en Valaar weet ze te gebruiken om hun 3-2 binnen te koppen, knollige goal, maar goal is goal.

We houden de druk sterk, creëren kansen maar het mocht niet baten. Ze weten terug de opening te vinden en keren de 3-3 binnen.

Verder met nog kanten aan beide kanten blijft dit de eindscore. Veel corners werden ons niet toegewezen wat misschien ook wel het verschil had kunnen maken.

Tags: