Zvc Antwerp Stars - Underdogs 25-11-2010

Vandaag 25/11/2010 kwamen de Underdogs naar het Peerbos. Een ploeg die 6de staan maar als ze evenveel matchen als ons gespeeld hadden konden ze gelijkstaan met ons! We wisten dus dat dit een moeilijke match ging worden! Stef die vorige week de 0 hielt wist dus dat dit nu zeer moeilijk ging worden!! Hij starte ook terug in de goal. Kristof, Thijs, Nick en Matthias starten op het veld en Toon en Fabrice starten op de bank.

1ste helft:

Underdogs starten heel fel aan de match, we kregen niet echt grip op de eerste 10minuten waardoor we ook op achterstand kwamen. Knap gedraait en onder Matthias zijn benen en naast Stef geschoten 0-1. Na de eerste 10 minuten konden we toch ook wat meer beginnen tikken en kansen afdwingen ongeveer 2minuten later wisten onze Stars ook een goaltje te maken. Nick werd mooi vrijgespeeld en schoot op de doelman. Matthias was goed gevolgd en kon er 1-1 van maken! Na een paar schoten van Kristof die de paal goed wist te staan deze keer konden we niet verder uit lopen. Maar dan toch Nick die de mooiste goal van het seizoen kon binnen trappen. Fabrice legde knap af en Nick van iets achter de middenlijn trapte deze mooi naast 4 spelers recht de haak in! 2-1 we waren vertrokken. Iets later wist Thijs het net ook te vinden 3-1 en net voor rust kon Matthias zijn 2de van de avond ook binnen schieten4-1.

Tijdens de rust waren we er bewust van dat het nog niet gedaan was.

2de helft:

We begonnen met veel moed aan de 2de helft! Net zoals de eerste helf begonnen de dogs ook sterk aan de 2de helft. Nick die een fout begaat op randje backlijn maar de bal ging toch op de stip. Een niet te houden penalty voor Stef recht in de rechter winkelhaak! 4-2. Nick kon zijn 2de van de avond ook binnen trappen we liepen terug uit 5-2. Maar de Dogs waren hier niet tevreden mee een goede trap afgeweerd door Stef. Stef was net niet snel genoeg recht en een goed gevolgde Dog kon de 5-3 binnen trappen! Na nog goed aandringen van de Dogs wisten we het goed dicht tehouden. In de laatste minuut konden me de 6-3 eindstand op het bord zetten. Na een zoveelste corner konden we toch scoren, Fabrice die kort op Matthias speelde en Matthias kon kort draaien en in de kortste hoe binnenschieten zijn 3de van de avond zat er in.

Na een sterke match van beide ploegen waren we toch blij dat we de 3punten thuis hielden! We verwachten een zeer moelijke terug match tegen hun. Maar dan zullen we er ook staan!

Volgende week dinsdag tegen de 5de in de stand Aslan!

Tags: