ZVC Antwerp Stars - D.C. United 15-01-2014 [5-1 ]

Woensdag 15 Januari

 

Sympathisanten, trouwe fans, niet zo trouwe fans, dames maar ook de meisjes, heren en ook de jongetjes, zoals u weet of niet ZVC Antwerp Stars trad gisteren op 15/01 aan tegen DC United.

 

De sfeer zat er al goed in bij onze spelers, gelijk altijd wel bij ons is. Met vele moed treden we aan om een voortreffelijke wedstrijd te spelen. De diesels komen stilaan maar zelfzeker op gang, zoals een geoliede machine wordt de bal heen en weer getikt, er vallen grote gaten in de verdediging van de tegenpartij en zo zetten we ze alreeds met een 1 – 0 opzij met een actie van Simon.

 

Niet veel daarachter komt onzen ,terug van weggeweest, Krikke aan de bal en plaatst zonder enige moeite de 2-0 na 15min op het bord. Over de eerste helft kan zeker gezegd worden dat er vele mooie en open kansen waren, niet te min was het opmerkelijk dat iedereen een voortreffelijke match speelde en onze Stef op scherp stond. De rust komt dichterbij waarbij Thomas nog vlak ervoor alleen op doel kan afgaan en de 3 – 0 kan plaatsen.

 

We gaan de tevreden en rustig de rust in, daarvoor dient dus een rust, met een 3 – 0 score.

 

Na de rust gebeuren her en der enkele onnodige foutjes en lijkt dat frustraties de bovenhand nemen. Echter weten onze mannen zich niet op te jutten en rustig de bal rond te tikken en met voorzichtigheid en efficientie verder te spelen. Na 10 min in de 2de helft werkt Nick na enkele mooie passen en een assist de 4 – 0 binnen. De moed zakt bij DC United en stijgt bij ZVC Antwerp Stars. Niet veel daarachter slaagt dan ook Thijs erin een goaltje op zijn naam te plaatsen, 5 – 0 met nog 7 minuten te spelen.

Dicht tegen het einde weet dan ook DC United zich nog van een goal te voorzien en plaatst de eindscore, 5 – 1

 

Mooie wedstrijd met een zeer verdiende overwinning.