ZVC ​Antwerp Stars - A. Thunderdogs 1 02-04-2014 [ 6 - 3 ]

Woensdag 02 April

Thunderdogs 1 is zowel voor deze wedstrijd als onze volgende (en laatste) wedstrijd de tegenpartij !

De wedstrijd begint op een rustig tempo. De bal wordt rustig rondgetikt en de kansen worden afgewacht. Na 2 minuten voert de Thunderdogs even de druk op en wordt Matthias in onze hoek gedrukt, hij werkt de bal mooi weg op de edele delen van Thomas waarop hij even een paar sterretjes kan tellen.

Niet onopgemerkt zat het schot van Matthias dus al goed en was tamelijk stevig (dat kan Thomas bevestigen) en na 4 minuten spelen valt de openingsgoal dankzij Matthias 1 – 0. De strijd is losgebarsten en beide ploegen azen op het volgende doelpunt. Dit valt weer bij ons dankzij Matthias die 2 – 0 van maakt. Thijs is ook van de partij en werkt rustig zijn kans af, 3 – 0. Net voor de pauze weet Thomas ook de bal te plaatsen (in het doel weliswaar) en gaan we uitblazen (of op het handje blazen) met een 4 – 0.

 

De tweede helft start alweer rustig, Dries komt ons team vervullen en start mee aan de 2de helft. Echter na 29 minuten spelen krijgen we onze eerste (knollige) tegengoal te verduren, 4 – 1. Op een mum van tijd maken de Thunderdogs 2 doelpunten en staan we op een 4 – 3. We beuken er terug op in en onder het gejuich van de supporters speelt Matthias de bal aan op Dries die er 5 – 3 van maakt. Tegen het einde aan zien we Nick nog een bal in de netten werken en eindigen we met een mooie 6 – 3 eindstand.

Volgende week zien we ze terug, voor onze allerlaatste match. Al wie wil, kom gerust supporteren in Sint Job! (Check de kalender voor Wie/Wat/Wanneer/Waar.

 

Timmeke