Vallaar 2 - Antwerp Stars 20-01-2014 [ 5-2 ]

Maandag 20 Januari

U weet het nog allemaal alsof het gisteren was, ZVC Antwerp Stars – Vallaar 2 eindigde in een 3-3 gelijkspel na in de slotfase de gelijkmaker van Vallaar.

 

Gisteren traden onze beloftvolle spelers aan op het Kiel, de thuisbasis van Vallaar.

Tussen de palen stond Kristof te dansen vandaag, met de focus op 100 % beginnen we aan deze wedstrijd.

 

De eerste minuten beginnen eerder wat voorzichtig, balletje wordt in het rond getikt, maar echte dreigingen blijven uit. Ieders probeert wat om die openingstreffer te maken, maar blijft met een potdichte verdediging spelen. Na 8 minuten laten we onze verdediging iets wat zakken om zelf kansen te maken op de netten van Vallaar maar helaas, de 1 – 0 van Vallaar is een feit.

Niet getreurd gaan we verder en na 18 minuten bewijzen we dat geduld loont, na een prachtig samenspel Nick, Thijs en Thomas is gans Vallaar weggetikt en speelt Nick simpelweg de 1 – 1 binnen.

Naarmate de wedstrijd vordert krijgt Vallaar te veel kansen waarvan ze enkele niet laten liggen, op 5 minuten tijd gaan we de rust in met een 4 – 1 score.

 

Na de rust pakken de stars het spelletje terug op en tikken de bal vlotjes rond, een streling voor het oog wanneer Dries Fabrice en Nick de bal wat heen en weer tikken en zo een monster kans maken.

Na 13 minuten in de 2de helft krijgen we een penalty in ons voordeel, Nick trapt de bal op de voet van de keeper. Enkele minuten later komt er weer een vrije trap in ons voordeel, na enkele pogingen krijgt simon de bal in de voeten, loeihard stampt hij de bal in de netten. 4 – 2

In de slotminuten gaan de kopjes helemaal hangen wanneer 5 – 2 op het bord wordt geplaatst. Moegestreden gaan we tenonder. Al mag er toch ook gezegd worden dat de scheids een bepaalde mening had over één van onze spelers wat een invloed had op het spelverloop.

 

Einde van het verslag, volgende week zijn we er weer, met meer ... voetbal.

 

 

Spelers:

Kristof Cl

Nick

Thijs

Simon

Fabrice

Thomas

Dries