A. Thunderdogs - ZVC Antwerp Stars 11-04-2014 [ 2 - 9 ]

Na een 6 - 3 overwinning op onze thuisbasis trekken we nu naar de kanten van Sint Job waar we de laatste wedstrijd spelen van het seizoen. Alweer tegen Thunderdogs waar we vorige week ook al de strijd mee aangingen.
 
De wedstrijd begint met frisse moed en een hoge druk. Al snel blijkt dat deze druk ook loont en vallen er grote gaten in de verdediging van Thunderdogs. Hierop weet Matthias het antwoord te vinden, 0 - 1 na 10'. De Thunderdogs (zonder wissels) geven zich echter nog niet gewonnen en lijken voorgaande wedstrijd totaal vergeten te zijn. Zij werken de 1 - 1 score op het bord op de 12de minuut. Opgeven doen ze niet onze Stars en vinden na 18minuten spelen via Matthias nogmaals de netten. Matthias ziet graag de netten heen en weer slingeren en verhoogt daarop dan op de 19de en 22ste minuut de score naar een 1 - 4. Alsof de rust nog niet verdient was, maakt Nick een schone actie richting het doel, tikt de bal door de benen van de tegenpartij, waarop Thijs de 1 - 5 voorsprong waar maakt. Hier start de verdiende rust.
 
Kort na het fluitsignaal gaat Matthias er weer vol voor met een hoge druk, de verdediging maakt fouten en Matthias profiteert ervan, echter is het een afgekeurde goal wegens met zijn gestrekt been vooruit te scoren (?) Daardoor blijven we toch ook niet bij de pakken zitten, dat bewijst Thijs dan weer enkele seconden later. 1 - 6 na 28 minuten spelen. Thomas wilt ook zijn goaltje meepikken en werkt rebound van Thijs binnen, 1 - 7 35'. De tegenpartij ziet de wanhoop nabij en blijft optimistisch te blijven. Dit optimisme wordt volledig weggepegeld wanneer Matthias van ongeveer de middenlijn een hoge bal naar Thijs speelt, die hem vervolgens vlotjes binnenstikt. 1 - 8. De laatste zucht van de Thunderdogs komt er op de 42' met een 2 - 8 tot gevolg maar het laatste woord wordt door ons gezegd, 2 - 9 dankzij een pas van Thijs naar Matthias.
 
Mooie score om het seizoen af te sluiten. Tevreden kunnen ze naar huis keren en terugkijken op deze mooie laatste wedstrijd.