R. Antw. Soccer - Antwerp Stars 22-11-2013 [9-4]

Vrijdag 22 November 2013

Vandaag een klein verslag vermits geen van onze verslaggevers ter plaatste was. :(

De Antwerp Stars treden aan tegen de huidige nummer 1 R. Antw. Soccer. Aan motivatie ontbrak geen enkel spoor, iedereen zag de wedstrijd zitten. De omstandigheden konden echter wel beter, we hadden de zaal niet tot onze beschikking waardoor we een training miste, het was al een tijdje geleden eer we nog een wedstrijd gespeeld hadden en onze keeper ligt er vantussen met een blessure.

Zoals elke topploeg heeft ook Antwerp Stars een reserve keeper, welliswaar onder dezelfde naam Claessens, Claessens Kristof. De achternaam zelf zegt het al, een toptalent in de goal. Eerste match dat hij mag invallen en tussen de palen de naam Antwerp Stars mag verdedigen. Ook voor hem waren het niet de ideale omstandigheden en was er toch enige stress.

Desondanks al die zaken heeft Antwerp Stars een strijdlustige wedstrijd gespeeld. Jammer genoeg een niet al te verdiend eindresultaat 9 - 4. De goalies van de dag waren Thijs met 2 op zen klak en Matthias met 2 op zen klak.

Een overdreven score, laten we deze wedstrijd dan ook maar gauw vergeten en terug vooruit kijken, want ja, de weg ligt nu toch eenmaal vooruit.

Timmeke