D.C. United - Antwerp Stars 18-09-2013

Woensdag 18 September 2013

Het is de tweede match van het seizoen en we moeten het al met 2 personen minder doen.

Simon is op reis en Fabrice is geblesseerd gelukkig konden we op Dries Hereygers rekenen die het team een sterke boost gaf met zijn pas gekochten schoenen .

 

De eerste helft begon zeer goed , de druk zat er meteen in en dat bezorgde er heel snel voor dat we in de eerste helft al voorstonden. Hun werkpuntje de communicatie was deze keer zeker aanwezig maar verzwakte een beetje in de tweede helft.

 

De tweede helft kwam iets trager op gang en de andere ploeg liet even weten dat ze er ook nog waren ze konden hierdoor nog 2 punten maken maar dat was echter niet genoeg om onze stars te verslaan. Die in de tweede helft nog een puntje bijmaakte.

 

De uitslag van de geslaagde match 2 – 5.

 

Genoeg gezeverd wat vond ik van de match. Het was een super plezante match er werd fair gespeeld aan de twee kanten. De druk en het samenspel zaten echt goed. Het was spannend, snel en fair, de supporters zaten alles mee te leven op de bank en zorgde voor een goede sfeer. Hopelijk zijn we volgende keer met nog meer supporters want eerlijk gezegd het is de moeite om te komen.

 

Top ploegske in de maak doe zo verder.

 

Scoorders van deze match:

  • Matthias (3)
  • Nick (1)
  • Thijs (1)

 

Tags: