Antwerp Stars - St.J.Vianney 29-01-2014 [ 4-2 ]

Woensdag 29 Januari

Nogmaals treden onze stars aan tegen St. J Vianney

Zoals u uiteraard allen nog kan herinneren alsof het gisteren was, verloren onze mannen met een 8 – 3 op hun thuisbasis.

 

Ditmaal is anders, ditmaal is het op ons veld! Al vroeg stromen de supporters binnen, banken geraken overbezet, iedereen schuift wat dichter op elkaar. De spanning stijgt en het publiek kan zich met moeite inhouden voor deze revanche wedstrijd.

De spelers treden op het veld, de geur van hamburgers en bier... is niet aanwezig, de geur van de welriekende wc’s in de gang is er uiteraard wel!

 

*prriiieeet*

 

 Ja jongens we zijn vertrokken, Stars leggen de druk gelijk op en verstikt de tegenstand. Na een viertal minuutjes is het al prijs Nick scoort de 1 – 0, Antwerp Stars op voorsprong. Vele mooie kansen bieden zich aan maar het noodlot slaat toe na 10 minuten trekt Vianney de score gelijk 1 – 1. Alsof ze het nog niet genoeg vonden gaat dat noodlot ons nog eens slaan ( bitch) en maakt er een 1 – 2 van. Met deze score trekken we dan ook de rust in.

 

**RUST**

 

De tweede helft geraakt traag op gang, beide ploegen spelen voorzichtig en wachten de kansen af. Beide geraken moeilijk tot doel tot plots na 35’ de score wordt gelijk getrokken dankzij Jasper. Slechts 5 minuten daarna weet Nick nogmaals de netten te vinden en ons op voorsprong te zetten met een 3 – 2. Publiek gaat uit hun dak en bengaals vuur wordt afgestoken... Uiteraard nemen wij geen genoegen met deze luttele voorsprong en zorgt Thijs 2min voor het fluitsignaal een doorbraak op doel waarbij de keeper oog in oog staat met de moordlustige Thijs die dan gecontroleerd en de 4 – 2 op het bord plaatst. Einde van de match waarbij de overwinning verdiend was.

 

To be continued

Timmeke