Antwerp Stars - Cuba Libres 23-10-2013

Woensdag 23 Oktober 2013

 

Bal op de stip, ploegen aan de kant, keepers klaar, we gaan ervoor! De nood voor een overwinning is broodnodig bij onze Antwerp Stars, je zou ze bijna bakkers noemen! Vandaag treden ze dan aan tegen de Cuba Libres  waar ze de moed niet op verliezen, ze zullen en moeten vandaag de winst halen.

De match start en komt traag op gang, kansen worden zowat overal gemaakt, toch nemen wij de bovenhand. Altijd mooi dat het er wel in zit, maar het moet er potverdekke ook uitkomen en dat heeft welgeteld 23 minuten geduurd! Na de 23ste minuut beginnen we aan onze ronde en gaan we ervoor, Nick tikt heel netjes de bal in het net (woordspeling was opzettelijk).  Dit zorgt ervoor dat we met een voorsprong de rust in gaan, geen monsterlijke voorsprong, maar efficientie is ook een sleutel tot succes, niet?

Tweede helft en er wordt stevig heen en weer gedrukt, je kan haast het verbrande rubber en calorieen rieken... Na 10 minuten beslist Nick om er een extra cijfertje bij te zetten en zet de score op 2 - 0. De match werdt wel wat heviger en hier en daar gebeurde er wat foutjes op onze spelers. We laten ons echter niet van de wijs brengen, want we zijn toch een beetje eigenwijs (woordspeling was opzettelijk) en huplaakeej de 3 - 0 vliegt er dankzij Thijs in. Doen we goed doen we goed.

Jammer genoeg lopen de gemoederen op en door een zoveelste fout krijgt de kapitein van Cuba Libres een gele kaart te slikken. De kapitein loopt stomend naar de uitgang waar er nog enkele woorden ontglippen, dit was als een rode vlag op een stier voor de scheids en trok de rode kaart (woordspeling was opzettelijk).

Kort hierna wordt de match ietswat vroegtijdig afgefloten en keert de kapitein toch nog terug naar het veld om onze jongens een hand te schudden...

Een bewogen match, waar veel gebeurde, maar het belangrijkste.... WE HEMME GEWONNE GODNONDENDJU. Tijd om onze killingspree in te gaan ;)

- Timothy -

Tags: